Blog despre scaune și mobilier HoReCa

Canapele fixe RIO CLASIC 3 locuri în diverse culori

Canapelele Rio Clasic sunt, în general, piese de mobilier de lux, concepute pentru a oferi confort și eleganță în orice încăpere.

Canapele fixe RIO CLASIC 3 locuri în diverse culori

Canapele fixe RIO CLASIC 3 locuri în diverse culori

Canapelele Rio Clasic sunt, în general, piese de mobilier de lux, concepute pentru a oferi confort și eleganță în orice încăpere.
Acestea sunt adesea fabricate din catifea de calitate superioară cu țesături fine, și sunt atent construite pentru a asigura rezistență și durabilitate în timp.
Caracteristicile comune ale canapelelor Rio Clasic pot include:

Canapea fixă RIO CLASIC 3 locuri, tapițerie albastră

Design Clasic elegant: Canapelele Rio Clasic sunt cunoscute pentru designul lor sofisticat și rafinat. Ele pot fi inspirate din stiluri clasice sau moderne, dar adesea prezintă detalii de lux precum capitonaj, tapițerie fină sau elemente sculptate.
Confortul suprem: În ciuda aspectului lor elegant, canapelele Rio Clasic sunt proiectate pentru a oferi un confort excepțional. Acestea pot avea perne moi și căptușeală generoasă pentru a oferi un loc plăcut de relaxare.

Materiale de calitate: Materialele folosite în fabricarea canapelelor Rio Clasic sunt de obicei de cea mai înaltă calitate. Acestea pot include  catifea fină sau alte țesături de lux, care conferă canapelei un aspect și o senzație premium.

Diversitate de dimensiuni și configurații: Canapelele Rio Clasic sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru a se potrivi în diferite spații și necesități. Acestea pot fi disponibile ca și canapele cu două locuri, trei locuri sau chiar în configurații modulare pentru a se adapta la spațiile mai mari.

Detalii de design distincte: Unele canapele Rio Clasic pot avea detalii de design distincte, precum picioare sculptate sau elemente decorative, care adaugă o notă de eleganță și rafinament.
În general, canapelele Rio Clasic sunt investiții de durată, fiind piese de mobilier care îmbină confortul cu estetica deosebită pentru a crea un spațiu de locuit sau de relaxare deosebit de plăcut și elegant. Pentru informații specifice despre produsele disponibile pe comenzi-scaune.ro, vă recomand să ne contactați.

Comenzi-scaune.ro oferă o gamă diversificată de canapele Rio Clasic, caracterizate prin designul lor elegant și confortul extraordinar. Aceste canapele sunt realizate cu atenție la detalii și calitate, pentru a aduce un plus de rafinament și stil în orice încăpere.
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea noastră și te asigurăm că misiunea noastră este ca produsele și serviciile oferite să îți îmbunătățească viața!

Detaliile sunt cele care fac diferența între o CANAPEA din oferta noastră și una comună. Oferta de canapele clasice și fotolii pe care o prezentăm cuprinde o gama de mobilier elegant, rafinat de înalta calitate, destinat să producă o experiență senzorială de excepție, readucând în casă, salonul sau biroul dvs. atmosfera pierdută a celor mai interesante și extravagante părți ale istoriei.  Lucrate atent în cel mai mic detaliu de meșteri pricepuți, din materiale prietenoase și rezistente în timp, canapelele și fotoliile clasice stil baroc creează un spațiu inedit și confortabil în orice locuința.

Canapele fixe RIO CLASIC 3 locuri în diverse culori
Canapele fixe RIO CLASIC 3 locuri în diverse culori

Detalii tehnice canapea:

Înălțime: 87 cm.
Lungime: 230 cm.
Spațiu dormit: 80×180 cm.
Înălțime șezut: 45 cm.
Adâncime: 87 cm.
Culoare cadru: Auriu/Gold
Culoare tapiserie: Albastră.
Material cadru: Lemn + Metal.
Material tapiserie: Catifea.
Stil: Elegant, Avangardist.

Comenzi-Scaune.ro vă oferă o gamă variată de canapele moderne din catifea în diverse culori, accentuând pe confort, stil și lux.

Printre opțiunile disponibile se numără canapelele extensibile disponibile în culori precum negru, albastru, bej, capucino și gri. Aceste canapele au o structură din lemn sau metalică și sunt finisate cu o atenție deosebită la detaliu, reflectând calitatea premium și măiestria manuală​​​​.

Un alt exemplu sunt seturile care includ o canapea și două fotolii în catifea diverse culori, oferind nu doar un spațiu de relaxare confortabil, dar și un punct focal elegant în orice cameră. Aceste seturi sunt  disponibile pe stoc sau pentru precomandă și vin cu opțiuni pentru fotolii fixe sau rotative, adăugând un plus de funcționalitate și confort​​.

Canapeaua extensibilă este o altă alegere populară, disponibile în diverse culori de catifea, care combină designul modern cu funcționalitatea, fiind perfectă pentru cei care caută o piesă de mobilier practică și stilată​​.

Aceste canapele și seturi sunt doar câteva exemple din oferta variată a Comenzi-Scaune.ro, care include de asemenea canapele în stiluri și materiale diverse, pentru a satisface o gamă largă de preferințe și necesități pentru decor interior. Toate produsele sunt prezentate cu detalii ample și imagini, facilitând alegerea ideală pentru casa ta.

Este important să acordați atenție detaliilor și să nu forțați piesele. Dacă aveți dificultăți în timpul asamblării sau aveți întrebări, consultați instrucțiunile furnizate sau contactați producătorul pentru asistență suplimentară. Siguranța și confortul sunt importante, așa că asigurați-vă că piesa de mobilier este asamblată corect pentru a evita accidentările și disconfortul în timpul utilizării.

Pentru informații specifice despre mobilier, inclusiv detalii tehnice, opțiuni de personalizare și prețuri, vă recomand să ne contactați direct la tel. 0720.865.728 Comenzi-Scaune sau să vizitați site-ul lor nostru.

Îți mulțumim că faci parte din comunitatea noastră și te asigurăm că misiunea noastră este ca produsele și serviciile oferite să îți îmbunătățească viața!

Canapele fixe RIO CLASIC 3 locuri în diverse culori

3
0

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Categorii

Spre Magazin

Hooz.ro-Totul Despre Scaune Și Mobilier De Interior
www.comenzi-scaune.ro

Social Media

Noi pe Site

Etichete

Fi la curent

Nu uita să te abonezi la Newsletter

Fără spam! Doar notificări despre ultimele noastre produse

Sau vezi și